top of page

WEBINAR 2: "Internal Audits ISO 9001:2015"

Ημερομηνία: .........., Ώρα: 20:00'-21:00'

Η συμμετοχή στο Webinar είναι χωρίς κόστος

webinar.jpg

Θέμα του Webinar​

​​Στο συγκεκριμένο Webinar θα παρουσιαστούν οι απαιτήσεις για την διεξαγωγή εσωτερικών επιθεωρήσεων συστημάτων διαχείρισης ποιότητας με βάση το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015, καθώς και βασικές απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου.

Η συμμόρφωση μιας επιχείρησης με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001:2015, μπορεί να οδηγήσει σε πιστοποίηση της επιχείρησης από αρμόδιο διαπιστευμένο φορέα μετά από σχετική επιθεώρηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας. Μια από αυτές τις απαιτήσεις είναι η υποχρέωση διεξαγωγής εσωτερικών επιθεωρήσεων, όπως αναφέρεται στην ενότητα 9.2 του διεθνούς προτύπου.​

Θα γίνει αναφορά στις βασικές απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου EN ISO 9001:2015 αναφορικά με την διεξαγωγή εσωτερικών επιθεωρήσεων, καθώς και σε κατευθυντήριες γραμμές του διεθνούς προτύπου EN ISO 19011:2018 και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.​

Ο εισηγητής​

Τα ανωτέρω θα παρουσιάσει ο κ. Νικόλαος Γουσγούνης, πτυχιούχος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, συνεργάτης της SUCCESSKeys.GR και πιστοποιημένος εσωτερικός επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

 

Το Webinar θα προλογίσει ο κ. Ιωάννης Γουσγούνης, ιδρυτής & ιδιοκτήτης της επιχείρησης SUCCESSKeys.GR.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η (εργαζόμενο/-η ή μη), που θα ήθελε να ενημερωθεί για την διεξαγωγή εσωτερικών επιθεωρήσεων (internal audits) συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σε επιχειρήσεις και για τις σχετικές απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου.

 

​Προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική διεξαγωγή του Webinar, ο αριθμός συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τους 20-25. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόμενων υπερβεί το ανωτέρω όριο, θα εξεταστεί η επανάληψη του Webinar.

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής/ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στην κατηγορία υπηρεσιών ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Η είσοδος στον διαδικτυακό μας χώρο (Webex Meetings) στον οποίο θα διεξαχθεί το Webinar, θα επιτραπεί μόνο στους συμμετέχοντες που θα εμφανιστούν με πλήρες ονοματεπώνυμο, και μάλιστα ίδιο με αυτό το οποίο θα έχουν δηλώσει στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Οι διοργανωτές του Webinar διατηρούν το δικαίωμα επαλήθευσης της συμμετοχής και των στοιχείων σας και τηλεφωνικώς. Για το λόγο αυτό και με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής με έγκυρο και σωστό αριθμό τηλεφώνου.

Λίγα λόγια για την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο

 

Για τη διοργάνωση των Webinars μας χρησιμοποιούμε την διαδικτυακή πλατφόρμα Cisco Webex Meetings με ασφαλή σύνδεση (end-to-end encryption). Πριν συμπληρώσετε και υποβάλλετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας καθώς και την Πολιτική Απορρήτου της Cisco Webex Meetings.

 

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο κινδύνους. Συνεπώς, προτού εγγραφείτε στο Webinar μας και πριν την είσοδο σας στην διαδικτυακή μας αίθουσα, σας συστήνουμε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις κάτωθι οδηγίες για μια ευχάριστη και, κυρίως, ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία:

 

1. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας από ιούς και antimalware (προστασία σε πραγματικό χρόνο) όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

2. Συνδέστε τον υπολογιστή σας απευθείας στο δρομολογητή (router) σας χρησιμοποιώντας (κατά προτίμηση) ένα καλώδιο Ethernet αντί για ασύρματη σύνδεση.

3. Χρησιμοποιήστε έναν δρομολογητή (router) με τείχος προστασίας για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

4. Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να προστατεύσετε την πραγματική σας διεύθυνση IP.

5. Λάβετε μέρος στο Webinar χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο πρόσκλησης (εάν έχετε λάβει σύνδεσμο πρόσκλησης).

6. Προστατέψτε το σύνδεσμο και μην τον γνωστοποιείτε σε άλλους.

7. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης κατά τη διάρκεια του Webinar, απενεργοποιήστε την κάμερα σας και / ή αποσυνδεθείτε από τη σύσκεψη και επανασυνδεθείτε. Οι συσκέψεις είναι κλειδωμένες από προεπιλογή, αλλά να είστε υπομονετικοί και ο διαχειριστής θα σας δώσει ξανά πρόσβαση στην αίθουσα.

8. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα μη αναγνωρίσιμο από άλλους όνομα χρήστη/ψευδώνυμο (αντί για το πραγματικό σας όνομα) για να εισέλθετε στην αίθουσα. Αυτή η τεχνική παρέχει κάποια πρόσθετη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αν χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο, αυτό θα πρέπει να μας το έχετε γνωστοποιήσει τηλεφωνικώς (με κλήση από τον αριθμό του κινητού σας που θα έχετε συμπληρώσει και στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής) πριν την είσοδο σας στο Webinar.

9. Καταγραφή (recording) των Webinars γίνεται μόνο εφόσον προηγηθεί σχετική ενημέρωσή σας. Η καταγραφή δεν περιέχει προσωπικά δεδομένων των συμμετεχόντων. Η χρήση web cameras δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια των Webinars μας.

10. Μετά τη λήξη του Webinar, παρακαλούμε διαγράψτε το Email με τον σύνδεσμο πρόσκλησης που σας έχει σταλεί (θυμηθείτε επίσης να αδειάσετε και τον κάδο απορριμμάτων του Η/Υ σας).

11. Σας συνιστούμε να διαγράφετε περιστασιακά το ιστορικό περιήγησής σας και τα αποθηκευμένα Cookies (δείτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας).

12. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, φροντίστε να είστε ενήμεροι γύρω από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων!

 

Θυμηθείτε: Οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο μπορούν, υπό συνθήκες, να στοχοποιήσουν διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας, όπως είναι για παράδειγμα οι Cisco Webex, Skype, Zoom κ.λπ. Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο.

 

Με τη συμπλήρωση και αποστολή της ακόλουθης δήλωσης συμμετοχής σας στο Webinar μας, δηλώνετε ότι έχετε επίγνωση των κινδύνων για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και ότι αναγνωρίζετε την ευθύνη σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από εσάς.

 

Για την επιγραμμική (online) επικοινωνία μας μαζί σας και για την διοργάνωση των Webinars μας, εμείς στην SUCCESSKeys.GR, χρειαζόμαστε και συλλέγουμε (μέσω της ακόλουθης φόρμας δήλωσης συμμετοχής) μόνο εκείνα τα προσωπικά σας δεδομένα που μας είναι απαραίτητα για αυτόν τον σκοπό, δηλαδή το ονοματεπώνυμο σας για να γνωρίζουμε ποιοι συμμετέχουν στο Webinar, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να σας καλέσουμε εάν είναι απαραίτητο (πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Webinar) και / ή για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, και το προσωπικό σας επαγγελματικό Email για την αποστολή του συνδέσμου (link) για την είσοδο σας στην διαδικτυακή αίθουσα στην οποία θα διεξαχθεί το Webinar.

Στη διάρκεια του ενός ή του άλλου (διαδικτυακού) Webinar, είναι δυνατό να σας ζητάμε μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου (Poll) πληροφορίες σχετικές με το θέμα του Webinar. Οι απαντήσεις σας συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο σας (με το οποίο έχετε εισέλθει στον διαδικτυακό μας χώρο), και μας διευκολύνουν να λάβουμε γνώση και να κατανοήσουμε τυχόν ανάγκες σας σχετικές με το θέμα του Webinar, ώστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε σε αυτές. Η συμμετοχή σας στα ερωτηματολόγια είναι εθελοντική και όχι υποχρεωτική. Ωστόσο, μας βοηθάτε με τη συμμετοχή σας, είτε να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, είτε να ενημερωνόμαστε για τις τρέχουσες ανάγκες στην αγορά, που σχετίζονται με τις από εμάς απευθείας (ή/και μέσω συνεργατών μας) παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Κατά τ' άλλα ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Πολιτική Απορρήτου) και στην Πολιτική Cookies της επιχείρησης μας (βλ. κάτω μέρος αυτής της σελίδας).

bottom of page