top of page

ISO 50001:2018 

 

Η ανάπτυξη ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 50001 μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη και κυρίως σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους για μια επιχείρηση (ανάλογα με τον κλάδο δραστηριότητας της).

Η μείωση του λειτουργικού κόστους μπορεί να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα ενός οργανισμού. 

Με τη βοήθεια ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης, που βασίζεται στη συμμόρφωση ενός οργανισμού με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 50001:2018, η επιχείρηση μπορεί να προσεγγίσει με συστηματικό τρόπο τη μείωση ενεργειακών απωλειών και σπατάλης από τις διεργασίες της και να θέσει στόχους για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης αυτών των διεργασιών.

Άλλα οφέλη από την ανάπτυξη ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης είναι:

  • Μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον από την κατανάλωση ενέργειας και μείωση εκπομπών CO2,

  • Μείωση της έκθεσης σε περιόδους αύξησης των τιμών ενέργειας,

  • Αποδοτικότερη λειτουργία εξοπλισμού,

  • Αύξηση της διαθεσιμότητας (μείωση του απαιτούμενου χρόνου χρήσης - utilization time) εξοπλισμού παραγωγής ενέργειας (π.χ. αεροσυμπιεστών, ατμολεβήτων).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε πως μπορούμε (ως σύμβουλοι) να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος ενεργειακής διαχείρισης στην επιχείρηση σας.

Πέρα από τα πρακτικά (και συχνά άμεσα) οφέλη για την επιχείρηση σας, για τη συμμόρφωση της επιχείρησης σας με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 50001:2018 μπορείτε να πιστοποιηθείτε από αρμόδιο, ανεξάρτητο και αμερόληπτο, φορέα της επιλογής σας.

energy efficiency
 Address: 10, Inois str.,  16674 Glyfada, Athens, Greece
Tel .: + 30 210 9641387, Mobile: +30 6944141114

Email: successkeysgr@gmail.com
© Copyright 2024|SUCCESSKeys.GR
bottom of page